Marieke Berghuis

onderzoeks- en adviesbureau voor het sociaal domein en het fysiek domein

Adviesbureau voor maatschappelijke organisaties en gemeenten


Bureau Berghuis is een onderzoeks- en adviesbureau op de gebieden van onderwijs en arbeid, welzijn en zorg. Wij zijn gespecialiseerd in het sociaal domein. Daarnaast hebben we veel ervaring bij ruimtelijke en sociaaleconomische vraagstukken. Hierdoor kunnen wij goed integraal werken. U kunt ons inschakelen bij projectmanagement, onderzoek en advies.

Maatschappelijke vraagstukken sociaal domein

Bureau Berghuis werkt voor gemeenten, provincies, werkgevers- en werknemersorganisaties en maatschappelijke organisaties. Vanwege onze snelle inzetbaarheid komen opdrachtgevers met name uit Groningen, Friesland en Drenthe.

Bureau Berghuis is opgericht in 1996 en heeft voor meer dan 40 gemeenten en ruim 25 maatschappelijke organisaties onderzoeks- en adviestrajecten uitgevoerd. Bijvoorbeeld voor de gemeenten Emmen, Groningen, Heerenveen, Het Hogeland, Westerkwartier, de provincies Groningen, Friesland en Drenthe en NLTO, FNV, SER-Noord Nederland.

Onze kracht ligt vooral bij vraagstukken over:

Onafhankelijk en snel inzetbaar

Een betrouwbare, flexibele en slagvaardige partner. Dit zijn we door onze praktijkkennis en netwerken. Ten eerste bij overheden, ten tweede bij maatschappelijke organisaties en ten derde bij  het bedrijfsleven. Bovendien hebben we uitstekende kennis van de regio. Zie ook onze brochure.

Via deze site krijgt u een eerste indruk van onze expertise. Graag verduidelijken we dit in een persoonlijk gesprek!